ZELF BOUWEN

Wij maken het voor zelfbouwers wel heel eenvoudig. U kunt zelf kiezen wat u zelf doet. Door onze goede begeleiding helpen wij u snel opweg. U kunt bijvoorbeeld door ons uw kelder of fundering laten storten en daarna alles zelf afbouwen. Wij kunnen uw wanden, verdiepingsvloeren en dak plaatsen. Nadat uw huis casco klaar is kunt u zelf afbouwen. Er zijn veel mogelijkheden en afbouwvarianten. Neem contact met ons op om de juiste keuze te maken.

Our Services

EENVOUDIGE TECHNIEK

Dankzij de doordachte en eenvoudige techniek kunt u zelf makkelijk bouwen met onze bouwblokken. Onze blokken zijn gebruiksvriendelijk en uitermate vormvast.

LICHT VAN GEWICHT

De blokken zijn licht van gewicht waardoor iedereen er mee kan bouwen. U kunt met uw gehele gezin aan de slag. Uw partner en kinderen kunnen samen het huis bouwen.

EENVOUDIG PLAATSEN

Doordat de blokken zelf licht van gewicht zijn is het plaatsen van de blokken ook heel gemakkelijk. De blokken hoeven niet te worden verlijmd en in de meeste gevallen is wapeningsstaal niet nodig.

WIJ BIEDEN BEGELEIDING

Wij bieden begeleiding op de werkplek. Desgewenst nemen we vanuit ons bouwsysteem het plaatsen van de blokken en storten van de gevels voor onze rekening. Informeer voor de mogelijkheden.

VRAGEN OVER DE BEGELEIDING?